Samenwerken aan de energievoorziening van de toekomst

 

In de toekomstige energievoorziening heeft een breed scala aan partijen een rol: netbeheerders, energieproducenten en -leveranciers, service providers en technologieleveranciers, fabrikanten van elektrische apparatuur, projectontwikkelaars, financiële instellingen, installateurs, energieconsultants én zeker ook de eindgebruikers van energie.


Er bestaat echter nog veel onduidelijkheid over de nieuwe taken en verantwoordelijkheden, en wat dat vervolgens betekent voor de onderlinge relaties tussen de betrokken partijen.


Daarom denken de partners in Smart Energy Collective dat het beter is om de toekomstige energievoorziening samen te ontwikkelen. Zo kan er een nieuw model ontstaan, dat draagvlak heeft bij alle partijen, inclusief de eindgebruikers.


Smart Energy Collective is een brancheoverstijgende samenwerking van 26 bedrijven. Middels ‘open innovatie’ werken wij samen aan technologische innovaties en nieuwe diensten met betrekking tot ‘smart energy’: intelligente energienetten én -diensten.

 

Home
Smart Energy Collective
Doelstelling
Fasering
Partners
Zeven concepten
Vijf projecten
Nieuws & Media
Informatiemateriaal
Inloggen partners
Contact
Disclaimer Privacybeleid English